FOTOS ACTIVITATS

El dia 29 de novembre vam inaugurar el Projecte "De tot cor, arritmia de la pilota". Vam explicar la nostra història a mode de conte, el dr. Ferran Rosés cardiòleg i investigador de Vall d'Hebron va fer una ponència sobre la mort sobtada en esportistes, la Gemma Solsona va explicar com treballen a l'AACIC i l'Ajuntament de Llançà, amb l'alcalde Francesc Guiset al capdavant, va donar suport a tot el que us hem preparat per aquest any!

Els dies 15 i 22 de desembre la Junta directiva del CE Llançà va organitzar un cartró solidari a la quina i van fer una donació econòmica al nostre projecte. Estem molts agraïts de veure que el futbol del nostre poble se solidaritza amb el nostre projecte! La recaptació dels diners va destinat a la investigació de cardiopaties infantils de Vall d'Hebron i a l'AACIC (Associació de cardiopaties congènites).

El dia 22 de desembre a les 11 del matí a la platja del port de Llançà vam fer una travessia solidària fantàstica. Els Tintoreres van organitzar un acte molt entrenyable i ens vam sentir com a casa. Gràcies a tots per nedar per les cardiopaties infantils!!!!!

També vam poder beure un bon caldo i una bona xocolata calenta, gràcies a la col·laboració desinteressada de Gallina Blanca i Llet Nostra. Era tot boníssim!!!

I tota la recaptació també va anar pel nostre Projecte!!! Milions de gràcies.

Els dies 2 i 3 de gener vam estar a Sevilla, on el Biel va poder gaudir d'un entrenament amb els jugadors del Sevilla. Va ser un dia emotiu i molt intens, ja que, va poder compartir l'esmorzar amb ells, la sala de massatges, els vestuaris... i fins i tot, va anar a entrevistar-se amb l'entrenador Lopetegui i el seu cos tècnic, a qui agraïm que estés tant atent amb el Biel. Després vam anar a la ciutat esportiva, on per fi el Biel va poder fer una gran abraçada al seu àngel: Antonio Puerta i donar-li les gràcies per cuidar-lo des de dalt.

L'endemà, en els prolegòmens del partit Sevilla- At. Bilbao, el Biel i el germà d'Antonio Puerta (Raúl Puerta) van depositar un ram de flors al lloc on Puerta va caure fulminat a causa d'una cardiopatia congènita. Va ser un moment impresionant; les 40.000 persones que eren al camp es van alçar dempeus i aplaudien el gest del Biel i valoraven el que havia aconseguit.

Hem marxat d'allà, sabent que Sevilla estima el Biel i que el Biel ha passat els millors dies de laa seva vida. Estarem eternament agraïts i el nostre cor sempre estarà amb el Sevilla, amb els sevillans i, sobretot, amb la familia d'Antonio Puerta amb qui també hem viscut moments que queden en la intimitat i que valorem de tot cor.

El dia 16 de febrer vam fer un dinar solidari que va ser possible gràcies a les donacions desinteressades de moltes empreses que us anomenem a continuació:

Amanides --- Can Darnés

Embotits --- Falgàs i Can Caula

Arròs --- Colla del Ranxo, Gros Mercat i Gallina Blanca

Beguda --- Gros Mercat i Cooperativa de Garriguella

Pa --- Forn Ebre

Gelats --- Donació anònima

Estris i demés --- Gros Mercat i Ajuntament de Llançà

Cremat --- Rom Pujol

També vam poder gaudir de les actuacions solidàries dels grups d'havaneres: Barca de Mitjana i Nits de Taballera, mentre la Colla del Cremat de Llançà ens deixava degustar el cremat que ens havíen preparat.

A tots ells: GRÀCIES per ser al nostre costat en una setmana tat especial: la del Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites.